" Værkerne benytter sig af plantefibre og organiske materialer, men viser en stræben mod at overskride papirets eget væsen og natur.
Der oparbejdes en stoflighed i pulpen, så det ellers flade papir antager skulpturelle former og reliefstrukturer. Letheden i papiret og tyngden i stenen transcenderes, når et møllehjul oparbejdes som stoflighed i papir."

Medlem af Fyns Billedkunstner
værksteder/Hollufgård
siden 1997
og medlem af Papirmager
forbundet siden 1993

" Arbejdet med fibrenes grundstruktur fører også frem mod en interesse for koder, tegn og skrift - grundvilkåret for skrift. Skrift kan i værkerne opstå som spor og prægninger i papiret, som ophøjede reliefstrukturer - eller som spil mellem mørke og lyse streger. erkendelser om fibrenes oprindelse og grundstruktur, fra arbejdet i cellernes mikrokosmos udtrykkes som kosmiske oplevelser, som planeter eller kloder i værkerne fra serien Cosmos. Den stadige stræben mod transcendens kan opleves på flere planer - også i interessen for det gentagne og serielle, for den lille firkant i firkanten - i princippet mod uendeligt (?) - eller i de genkomne symboler - livshjulet, labyrinten og cirklen."

JORD OG RUST
" Papirarbejderne får deres særlige dybde og lød i et meget bevidst arbejde med jordfarverne. Papir indfarves med jord. En særlig rød lød ses i værker indfarvet med jord fra Sardinien, ( se værket "Madre Mediterranea".)

I de seneste værker arbejdes der på en ny måde med de brunlige farver, hvor papiret indfarves i en kemisk opløsningsproces med en oxideret jernplade. Der arbejdes nu med stærke, grove fibre og skabelsen opstår under destruktion. Mens fibrene delvis nedbrydes antager de farver i nuancer af rust."papirstruktur m. rust


fragmental trio


Cosmos serien


se flere billeder